התנסות במערכת ותשובות לשאלות

אין תחליף לפגישה אמיתית, כשם שאין תחליף לבדיקה רפואית אמיתית. הדינמיות פנים רבות לה. האתר מציג מידע מקיף על המערכת והפילוסופיה שהנחתה את הפיתוח, סרטונים ותוצאות. אשמח אם תמשיכו להתעניין וביחד נעבור על כל שלבי המסכים ונתנסה בשימוש במערכת עובדת, כולל יצירת תכנים, עיצוב והסבר על התהליכים.

אפשר בגוגל Meet

אפשר בשיחת ZOOM

שאלות ותשובות (נפוצות וגם כאלו שלא)

האם פייזליפט היא מערכת בטוחה ובשלה?

המערכת מוגדרת כ"אב-טיפוס עובד" (Working prototype) ועברה מספר גרסאות מאז שלהי 2016 עליהן עמלו שורה של מפתחים שונים. היא יציבה ועובדת במלואה עם בדיקות מלאות וניסיון שטח בשתי מרפאות. אנו שואפים להמשיך לפתח את אב-הטיפוס עד אשר נגייס כסף לתשתית רוחבית מלאה וחדשה אליה יצורפו בחינם כל הלקוחות.

האם אתם מחפשים השקעה?

בוודאי. אנחנו עסוקים בפיתוח של שתי מערכות

  1. המשך פיתוח פייזליפט כמערכת נסיונית. אלו השקעות קטנות שלרוב מבוצעות בידי מרפאות הזוכות לשימוש בחינם כל עוד יש הסכם בין הצדדים. ראו סעיף נפרד הדן בנושא.

  2. מערכת HIVE היא גרסת ההמשך המבצעית של פייזליפט. מדובר במערכת שהיא מהפכה של ממש בתפיסת הדיגיטיליזציה של רפואה. אנו חותרים להקמת חברת סטארט אפ ומחפשים משקיעים שמאמינים בפוטנציאל של פייזליפט ורוצים לקחת את זה קדימה.

מה אנחנו מציעים?

אנחנו מציעים לשימוש את מערכת פייזליפט בשני מסלולים:

  1. תשלום חודשי קבוע עבור שימוש ועלות התקנה חד פעמית הכוללת תמיכה טכנית והדרכה ראשונית.

  2. תשלום חודשי קבוע הכולל שכר נפרד עבור פיתוח ועבודה על התוכן, כולל טקסט, עיצוב, הטמעה מלאה במערכות השיווק ועוד.

בשני המסלולים מתחילים לשלם עבור שימוש במערכת רק אחרי שהיא נכנסת לשימוש בפועל.

האם אפשר להתנסות בחינם במערכת?

התנסות בגרסת ההדגמה אפשרית במסגרת פגישת עבודה. עם זאת, הקמת המערכת עבור מרפאה דורשת השקעה בהתקנה, יצירת תוכן רב עבור מערכת ההמלצות, וידאו, ועוד. ישנה תקופת חסד של הקמה בה לא נגבה תשלום. מרפאות אשר משתתפות בעלויות הפיתוח פתורות מתשלום עבור שימוש.

כמה זמן לוקח עד שהמערכת תהיה באוויר?

תלוי מאוד במידת ההשקעה של הצוות מטעם המרפאה. הקמה דורשת

  1. הגדרות מערכת, כותרות, סיווגים.

  2. יצירת תכנים לטיפולים.

  3. יצירת תכנים לבעיות.

  4. עבודה על שיוכים עבור האלגוריתמים.

  5. יצירת ערוץ יוטיוב איכותי.

  6. פייסבוק ואינסטגרם.

ככל שהמרפאה תאפשר עבודה רציפה יותר, כך זמן העליה לאוויר תהיה קצרה יותר. עיצוב הוא דבר שיחסית לוקח זמן קצר, הודות למודולריות הרבה של הרכיבים.

יש לנו דירוג טוב בגוגל, מה יקרה עם האתר הישן שלי?

בוודאי שניתן. להלן מספר אפשרויות

  1. המרפאה מבקשת מיתוג חדש הכולל שם מתחם חדש. במקרה זה האתר הישן נשאר למשך תקופה מסוימת עבור מנועי חיפוש וקישורים שבוצעו ישירות לדפים פנימיים. טכניקות HTML מאפשרות לדווח לגוגל על מעבר לדפים וכתובת חדשה.

  2. פייזליפט מחליפה את האתר הקיים. במקרה זה, אם לאתר הישן יש נוכחות טובה בגוגל, ניתן באמצעות טכניקות HTML לדווח לגוגל על מעבר לדפים בכתובת חדשה ובכך לנסות ולשמר את הדירוג במנוע החיפוש.

  3. ניתן תמיד לשמר את האתר הישן בכתובת משנית old.clinic.com עבור אלו שרגילים להשתמש בו, למשך תקופה מסוימת.

מה קורה אם צריך פיתוח כדי להתאים לצרכים שלי?

שתי המרפאות שבמסגרתן פייזליפט פותחה, השתתפו בפיתוח שלה וקיבלו הרשאות שימוש ופיתוח תוכן. לרוב ההשקעות הן קטנות אבל בעלות השפעה גדולה מאוד על תפקוד המערכת והתועלת הכלכלית ממנה. אנו שואפים להרחיב כל הזמן את המודולריות.

  1. קוד המקור תמיד שייך לאודי הלר ואין למרפאה כל טענה לבעלות או בלעדיות.

  2. הקוד ופייזליפט יועמדו לרשות המרפאה ולשימושה, בכל קונפיגורציה והרחבה לסניפים נוספים, ללא דמי שימוש, כל עוד יש הסכם בר תוקף המאשרר זאת. כמובן שהדבר תלוי בהיקף ההשקעה.

  3. במידה ומחליטים כי תוקם חברה והמרפאה מצטרפת לקבוצת בעלי המניות, בהתאם להסכם, הרי שהיא זכאית לאחזקה בשיעור יחסית להיקף ההשקעה בפיתוח שבוצעה. מותנה בהסכם תפעולי בר תוקף.

היכן פייזליפט מותקנת והם יש לי גישה לקוד המקור?

פייזליפט מותקנת על שרתי אמזון ומשכך זוכה לזמינות גבוה מאוד.

אין למרפאות גישה לקוד המקור או טענה לבעלות עליו, בכל צורה שהיא.

למי שייכים זכויות היוצרים על התוכן שאני מזין לפייזליפט?

לבעלי המרפאה, אלא אם צוין אחרת. אנו לא עושים שימוש חוזר בתכנים בין מרפאות, אלא אם הדבר מוסכם בין הצדדים.

מהם דמי השימוש במערכת?

ישנם מסלולים שונים לחיוב, בין אם על פי היקף העבודה של המרפאה, התועלת שפייזליפט מספקת למרפאה, האם בוצעה השקעה בפיתוח מצד המרפאה ועוד. הנושא פתוח למשא ומתן. פייזליפט אינה מערכת יקרה לשימוש אך בהיותה נסיונית המרפאה מסכימה לשתף פעולה במעקב אחר התוצאות (תוך שמירה על חיסיון) והסכמה לשימוש בסטטיסטיקות.

האם אפשר להמשיך להשתמש בדפי נחיתה לצרכי שיווק?

דפי נחיתה היא פרקטיקה מקובלת של חברות פרסום המעדיפות לתכנן דף קמפיין יעודי וניפרד מאתר המותג, במטרה לנהל טוב יותר את התנועה אליו ובתוכו. תפיסה זו מושתת על העובדה כי אתר המותג מבוסס על דפי תוכן נפרדים ולרוב סטטיטיים. חסרונה של פרקטיקה זו בהיותה יוצרת עולם מנותק מהמותג והשפה שלו ומנתקת את המשתמש מהיכולת לחוות את כל שירותי המותג במקום אחד. המותג גם מאבד את היכולת לבצע אינטגרציה של תנועת הגולשים, שכן חברת הפרסום היא שמנהלת את דפי הנחיתה. לכך השפעה על מעמד המותג בגוגל, כך שדפי נחיתה פוגעים בדירוג של האתר במקרים רבים. עבור משתמשים רבים, דפי נחיתה מעבירים מסר של "לקנות" ולא מסר צרכני רפואי אוביקטי.

פייזליפט היא "חיה מסוג אחר לגמרי". ניתן לייצר בה דפי נחיתה במסגרת סיוגים ודפי טיפולים או בעיות, לעצב ולשייך להם תכנים מתוך המאגרים של המערכת, כמו וידאו ותמונות, לקשר לאוביקטים אחרים ועוד. כל דף מבין מאות הדפים בפייזליפט של בעיות וטיפולים, הוא דף נחיתה אקטיבי, עם קידום השארת פניה ישירות במסך הפניות החדשות. בנוסף, ככל שאנשים יותר עושים שימוש בפייזליפט, כך מערכת ההמלצות משתכללת.

לכן אנו ממליצים על מעבר לשימוש בפייזליפט לשם פיתוח התכנים והפניית קמפיינים ישירות לדפי הנחיתה היעודיים וליצור אקוסיסטמה אחידה.